Podrška energetskoj efikasnosti MSP: Još 5 dana otvoreni javni pozivi namenjeni instalaciji mini solarnih elektrana

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Najmanje sedam korinika, odnosno malih i srednjih preduzeća (MSP)  i tri dobavljača, imaju priliku da budu deo projekta unapređenja energetske efikasnosti  instalacijom mini fotonaponskih stanica u Sjenici.

U toku su dva javna poziva raspisana u okviru projekta “Sunčeva energija za MSP”, koji sprovode Opština Sjenica i Regionalna razvojna agencija SEDA uz podršku Projekta “Velika mala privreda”, finansiranog od strane USAID-a.

Javni poziv za dobavljače: Prvi javni poziv je raspisan za izbor dobavljača čija registrovana delatnost odgovara zahtevima projekta “Sunčeva energija za MSP”. Odabreni dobavljači će vršiti nabavku i instalaciju solarnih panela za mini fotonaponske elektrane, kao i sve prateće instalacije za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe. Sve detalje i kriterijume za odabir dobavljača možete pronaći na  Regionalna Razvojna Agencija Sandžaka – SEDA | Novi Pazar | Facebook.

Javni poziv za korisnike: Drugi javni poziv je namnjen MSP iz sektora prehrambene industrije koja mogu aplicirati za bespovratna sredstva u visini do 50% od ukupne vrednosti za instalaciju mini fotonaponskih stanica snage do 25 kW. Uslovi za apliciranje uključuju dostavljanje odgovarajuće dokumentacije, kao što su dokazi o registrovanoj delatnosti i finansijskoj stabilnosti preduzeća. Više informacija o potrebnoj dokumentaciji možete pronaći na Regionalna Razvojna Agencija Sandžaka – SEDA | Novi Pazar | Facebook.

Sve relevantne informacije o ovim javnim konkursima dostupne su i putem kontakt telefona 020 332-700.

Oba javna poziva su otvorena do ponedeljka, 08. 07. 2024., do 15 časova, a konkursna dokumentacija se može dostaviti lično ili putem pošte na adresu Regionalne razvojne agencije SEDA (ulica 7. juli bb, 36300 Novi Pazar) ili putem e-meila na adresu office@seda.org.rs.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img