Vulkan knjige za savršen odmor – popusti do 50%

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Od 31. maja do 13. juna na vulkani.rs

Ukoliko niste odabrali svoje favorite za čitanje tokom predstojećih toplih dana, na sajtu Vulkan izdavaštva čeka vas sjajna ponuda hit naslova svetske i domaće književnosti, najrazličitijih žanrova. Vulkan izdavaštvo je odabralo sjajne naslove koji će vaše proleće obojiti posebnom dozom uzbuđenja, mistikom i romantikom – i učinilo vam ih dostupnim po cenama sniženim i do 50%. Kako biste potpuno uživali u kupovini putem sajta vulkani.rs, obezbedili smo i besplatnu dostavu akcijskih naslova na teritoriji Srbije.

Klikom na link potražite knjigu kojoj ćete se iznova vraćati, a Vulkan izdavaštvo vam preporučuje nekoliko naslova.

Mesec bez meda, uzbudljivu ljubavnu priču autorki romana Neodoljiv Loren Bilings i Kristine Hobs, koje stoje iza pseudonima Kristina Loren, napisanu u stilu najboljih romantičnih komedija, ne smete propustiti, jer za dva zakleta neprijatelja mnogo toga može da se desi tokom iznenadnog putovanja na divno tropsko ostrvo – možda čak i ljubav. Divna romansa koja će vas povesti na urnebesno čitalačko putovanje je vrlo brzo po objavljivanju postala bestseler Njujork tajmsa i svrstala se među BookTok hitove.

Autorka uzbudljivog romana More uspomena Fiona Valpi obradovala nas je još jednom divnom pripovešću prepunom snažnih emocija, impresivnim delom inspirisanim istinitim pričama o francuskim izbeglicama koje su tražile utočište u Kazablanki tokom Drugog svetskog rata. Ljubavne priče iz Kazablanke će nam otkriti može li nova perspektiva pomoći da tragediju pretočimo u nadu i pronađemo utehu koja nam je potrebna da izlečimo slomljeno srce.

Opasan savez je šarmantan istorijski roman prepun intriga i romantičnih zavrzlama koji će ljubitelji dela Džejn Ostin obožavati. Zabavna pripovest iz pera Dženike Koen o mladoj ženi koja traži pomoć u svojim omiljenim knjigama kada postane devojka u nevolji u sopstvenoj priči prožeta je egzistencijalnom dilemom glavne junakinje ledi Viktorije Aston – da bi pomogla svojoj porodici, kog udvarača da izabere?

Istorijsko-ljubavni roman Dajane Biler Hotel tajni savršen je izbor za čitaoce koji uživaju u knjigama prepunim akcije i avanture. U veličanstvenom i dekadentnom gradu, u kom život teče u ritmu Štrausovih valcera i gde se vlasnici luksuznih hotela takmiče ko će ugostiti najlepši bal sezone, prepliću se strasti i osećanja, ali i šokantne tajne. Radnja je smeštena u Beč, 1878. Sezona balova upravo je počela, a Marija Valner želi samo jedno: da hotelu svoje porodice vrati nekadašnji sjaj – i neće dozvoliti da joj bilo šta stane na put.

Bestseler Sva plava boja sa neba, koji je osvojio čitaoce širom sveta, priča je o radosti življenja, apsolutnoj lepoti otkrivanja drugih ljudi, čaroliji naših osećanja. Francuska spisateljica Melisa da Kosta u svom debitantskom romanu istražuje ljudsku ranjivost, duboko prijateljstvo i važnost da se svaki trenutak živi punim plućima. Ova nezaboravna priča o kraju života koji dolazi prerano, o poslednjem putovanju, podseća nas da je čak i u bolesti moguće pronaći lepotu, milost i iskupljenje. Ovaj svetski i francuski izdavački fenomen poručuje nam da svaki dan nosi večnost u sebi.

Posetite sajt vulkani.rs i pronađite knjigu koja će vam ovo proleće učiniti posebnim.

NAPOMENE:

* Akcija traje od 31. maja do 13. juna na sajtu vulkani.rs.

** Odabrani naslovi su na popustu do 50%.

*** Isporuka akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img