Predizborni skup liste “Beograd je Svet(a)” – Ne obećavamo kule i gradove, tražimo samo ono što je realno

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima


U Kući Đure Jakšića u Beogradu održan je predizborni skup liste “Beograd je Svet(a) – Stranka pravde i pomirenja – SPP”.

Skupu su, pored mnogih, prisustvovali potpredsjednik Vlade R. Srbije i zamjenik predsjednika SPP-a Edin Đerlek, te državni sekretar u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog dr. Rejhan Kurtović.

U uvodnom obraćanju Đerlek je istakao da iza svega što funkcije nose zapravo težak posao i trnovit put.

– Jako je težak ovaj posao i zanimanje ako ga radite temeljito, iskreno i pošteno. I sam naš kandidat za Beograd je plod naše autentičnosti, naših inovacija. Došlo je vrijeme da konačno imamo naše prestavnike u Parlamentu Beograda. Naš kandidat na svojoj kacigi ima zastave svih naroda i nacija i dokaz je koliko mi brinemo o svim manjinskim narodima u Srbiji, kazao je Edin Đerlek.

Prisutnima se obratio kandidat za gradonačelnika Beograda Sveta. Predstavio je svojih 11 pravila prisutnima.

– Prijedlozi za Beograd uključuju: pošumljavanje Beograda, umanjenje kazni kada vam “pauk” odnese auto, besplatan parking za početnike, smanjenje visokih cijena u večernjim izlascima, slobodan dan za vlasnike kućnih ljubimaca, besplatno ljetovanje za prosvjetne radnike i vaspitačice, 8. mart kao neradni dan, naplatu ulaza na Kalemegdan za strance, trostruko uvećanje poreza na profit za kladionice, organizovanje belosvjetske kuhinje u Beogradu i referendum jednom godišnje gdje će beogradski studenti birati svjetski poznate izvođače za besplatni koncert – poručio je Sveta

– Lako je biti uz većinu, ali neko treba da stane i uz manjinske narode u Srbiji. Kao mali volio sam uvijek igrati fudbal u slabijoj ekipi, a ovo sad mi je još jedan motiv više da ih drugog juna pobijedimo i da Sveta na čelu Beograda sprovede svojih 11 pravila koja su realna. Ne obećavamo kule i gradove, tražimo samo ono što je realno, kazao je Sveta.

Uslijedio je dio u kojem su prisutni postavljali pitanja kandidatu za gradonačelnika Beograda. Lista Stranke pravde i pomirenja nalazi se pod rednim broj 11.

SANA

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img