Remek-dela svetske književnosti u izdanju Vulkan izdavaštva na popustu od 30%

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Od 17. do 30. maja na sajtu vulkani.rs

Ljubitelji bezvremenih priča imaju sjajnu priliku da obogate svoju biblioteku osvedočenim draguljima svetske literature i najboljim romanima svih vremena u izdanju Vulkan izdavaštva po sjajnim cenama. Neodoljiva akcija kojom su obuhvaćeni odabrani klasici svetske književnosti je fantastičan povod da posetite sajt vulkani.ri potražite antologijske priče koje će do 30. maja biti na popustu od čak 30%. Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.

Kapitalna dela ruskih klasika, najpoznatije romane viktorijanske književnosti, kultne knjige XX veka i mnoga druga izdanja obuhvaćena akcijom potražite putem linka.

Dragulj italijanske književnosti Arturovo ostrvo uroniće vas u atmosferu fantastične Pročide, kroz dirljiv i dramatičan prikaz gubitka detinjeg idealizma i neizbežne sile strasti. Ova dirljiva pripovest o jednom dečaku i njegovom sazrevanju na ostrvu koje predstavlja ceo njegov svet ovenčana je najvećom italijanskom književnom nagradom Strega. Roman Else Morante očaraće sve one koji traže introspektivnu, dirljivu, potresnu i gorku priču, podeljenu između tišine samoće, surovog života i očajničke potrebe za naklonošću.

Obrazovni roman Dejvid Koperfild je jedno od najpoznatijih literarnih ostvarenja Čarlsa Dikensa. U britke rečenice pisac je utkao i sliku celokupnog engleskog društva viktorijanskog doba. Kako se pojedinac snalazi u takvom društvu i da li je odnos društva i pojedinca drugačiji u svakom novom vremenu? Zasigurno, ovo je roman u kom će čitalački užitak pronaći sve generacije – od najmlađih čitalaca, koji se mogu poistovetiti sa junakom, do onih starijih, koji se rado sećaju svog detinjstva.

U svakom izboru najboljih knjiga svih vremena naći će se delo barem jedne sestre Bronte. Dve stotine godina njihova dela, neposredna i provokativna, intrigiraju i naš um i naša srca. Izabrana dela sestara Bronte, knjiga prepuna emocija i intrigantnih tema – o samopoštovanju žena, o njihovoj zarobljenosti u braku, položaju i socijalnom statusu – očaraće ljubitelje neprevaziđenih klasika svetske književnosti.

U svom remek-delu Rat i mir Tolstoj nam je predstavio veličanstvenu galeriju likova međusobno povezanih sudbinskim vezama, briljantno ispitujući velike teme poput slobode volje, ljudske sudbine i proviđenja, i oslikao društvene prilike u Rusiji u Napoleonovo doba, prateći živote tri glavna junaka: Pjera Bezuhova, nezakonitog sina seoskog kneza, koji neočekivano dobija pozamašno nasledstvo i titulu; kneza Andreja Bolkonskog, koji napušta porodicu da bi se borio u ratu protiv Napoleona; i Nataše Rostove, prelepe i čarobne devojke koja je za Tolstoja bila oličenje savršene žene.

Roman Artura Goldena Memoari jedne gejše upoznaće vas sa svetom u kom je najvažnija upravo njegova predstava, gde se devojačka čednost prodaje onome ko ponudi najviše novca, a žene se obučavaju kako da razonode najmoćnije muškarce. To je svet u kom je ljubav odbačena kao iluzija. Ova briljantna istinita priča počinje u jednom siromašnom ribarskom selu, 1929. godine, kada je devetogodišnja devojčica neobičnih sivoplavih očiju odvedena od kuće i kao robinja prodata jednoj poznatoj kući gejši.

Najčitanije i najvoljenije knjige svih vremena potražite na sajtu vulkani.rs i iskoristite ovu neodoljivu akcijsku ponudu.

 

NAPOMENE:

* Odabrani klasici Vulkan izdavaštva su na popustu od 30%.

** Ponuda važi od 17. do 30. maja samo na sajtu vulkani.rs.

*** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img