Zukorlić predstavio NEVIĐENOG kandidata – Kaciga za gradonačelnika: Beograd je Svet(a)

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Beogradska lista Stranke pravde i pomirenja (SPP) “Beograd je Svet(a)” imaće, po svemu sudeći, neviđenog kandidata za gradonačelnika prestonice, i to bukvalno. Neviđenog zato što će on, tokom cijele izborne kampanje, nositi kacigu na glavi, a takvu “opremu” imao je i na predstavljanju na konferenciji za medije gde je sjedio pored Usamea Zukorlića, lidera SPP-a.

U stilu naziva liste “Beograd je Svet(a)” na kacigi su se nalazile zastave mnogih država, a zanimljivo da je na predstavljanju kandidat za gradonačelnika nosio majicu kratkih rukava sa grbom Beograda i dugački beli plašt.

Predsjednik SPP-a Usame Zukorlić kazao da ta stranka treći put da učestvuje na izborima u Beogradu i da ovog puta imaju najboljeg kandidata za gradonačelnika.

– Cilj je da doprinesemo da Beograd bude kosmopolitski grad koji zaslužuje multinacionalnu i multikulturalnu Skupštinu i multikonfesionalnu vlast. Naziv naše izborne liste je “Beograd je svet(a)”pod rednim brojem 011. Imamo najboljeg kandidata za gradonačelnika, nije običan političar, on je poput superheroja. Političke debate u kojima on bude učestvovao će biti nezaboravne, a teme kojima koje on bude kao lavina pokrenuo će biti jako važne i ozbiljne, baviće se životnim pitanjim, kazao je Zukorlić.

Potencijalni prvi čovjek prijestonice čitao je na konferenciji sa papira iako je nosio kacigu, a ispred njega simbolično se nalazio globus.

U SPP-u nisu htjeli da otkriju identitet svog kandidata za gradonačelnika na beogradskim izborima. Samo su rekli da se zove Sveta.

– Predlozi za Beograd uključuju: pošumljavanje Beograda, umanjenje kazni kada vam “pauk” odnese auto, besplatan parking za početnike, smanjenje visokih cena u večernjim izlascima, slobodan dan za vlasnike kućnih ljubimaca, besplatno letovanje za prosvetne radnike i vaspitačice, 8. mart kao neradni dan, naplatu ulaza na Kalemegdan za strance, trostruko uvećanje poreza na profit za kladionice, organizovanje belosvetske kuhinje u Beogradu i referendum jednom godišnje gde će beogradski studenti birati svetski poznate izvođače za besplatni koncert – poručio je Sveta na konferenciji za medije.

Kako je rekao, na njegovoj kacigi nalaze se zastave naroda koje žive u Beograd.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img