Počinje Sajam zapošljavanja u Novom Pazaru i Tutinu

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Preko 30 poslodavaca iz Novog Pazara i više od 20 iz Tutina uzeće učešće na predstojećem Sajmu zapošljavanja, koji organizuje Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje. Poslodavci iz Novog Pazara ponudiće oko 200 slobodnih radnih mjesta, a u Tutinu otvoreno je oko 100.

Aida Bojadžić, PR NSZ Novi Pazar kazala da očekuju učešće i više od 1.500 nezaposlenih, aktivnih tražilaca posla, koji će se na sajmu predstaviti potencijalnim budućim poslodavcima.

„Na sajmu će najviše biti traženi građevinski inžinjeri, arhitekte, diplomirani ekonomisti, dizajneri tekstila, mašinski inžinjeri sa posebnim licencama, vozači kamiona, automehaničari, elektroinstalateri, šivači tekstila, tapetari, konobari, kuvari, recepcionari, administrativni radnici, rukovaoci građevinskim mašinama, pomoćni građevinski radnici“, naglasila je Bojadžić.

Do sada su učešće na sajmu  u Novom Pazaru potvrdile kompanije “Mizan lajn“, hoteli “Vrbak ND“, i “Akva termale“, proizvođači nameštaja “Numanović SNS“, i „ Tahirović“, građeviske firme “Novi Pazar – Put“ i „Trgo Kemo group“, „Maksers doo“ i drugi.

U Tutinu učešće su potvrdile kompanije nameštaj “Dalas”, “Mlekara Zoranić”, D-Central, građevinsko preduzeće “Dacić” i mnogi drugi.

Sajam zapošljavanja u Novom Pazaru počinje u četvrtak 25. aprila, u 12 časova, u sali Doma omladine, a u Tutinu 26. aprila u 11h u Autotehni.

SANA-A. Alić

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img