Festival knjige UNINP ponovo na Trgu u Novom Pazaru

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

 

Festival knjige u organizaciji Univerziteta u Novom Pazaru najavljen je za 24., 25. i 26. april, prvi put nakon Korona virusa što je i bila tradicija na Trgu Gazi Isa-bega.  Časopisi Univerziteta „Ekonomski izazovi“, „Univerzitetska misao“, „Pravne teme“, „Naš student“, koji su dosegli vrlo visoku kategorizaciju i u naučnom smislu bit će posebni gosti.

Ove godine upriličit ćemo jednu posebnu promociju časopisa kakvu i zaslužuju. O značaju će govoriti eminentni profesori i stručnjaci, kaže msc Rejhana Selmanović rukovodilac Biblioteke UNINP

Uvijek je, ističe, moguć i jedan vid komunikacije između učesnika i posjetitelja

Zato što je Festival knjige jedan živi program i možemo reći da su mnogi gosti ujedno i domaćini što se naročito pokazalo prilikom komunikacije s izdavačkim kućama koje su svih ovih godina nas pozivale i bile radoznale da li i kada se Festival knjige vraća u Novi Pazar kao događaj što nas stvarno raduje. To je uvijek prilika da čujemo koliko smo gostoljubivi kao narod i kao grad, te koliko smo kao Univerzitet u Novom Pazaru učinili da se pozitivna slika o našem gradu prenese širom Srbije i regiona.

Podsjeća, Festival knjige Univerziteta u Novom Pazaru nikada i nije prestajao. S obzirom na okolnosti usljed Korona virusa promocije su održavane onlajn, odgovorivši na izazove i zahtjeve kakvi su se u to vrijeme i postavljali. Nakon toga na Univerzitetu su upriličene brojne uspješne promocije.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img