Velika Vulkanova akcija povodom Svetskog dana knjige

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Neodoljivi popusti na sajtu vulkani.rs na sva izdanja – pripremite spisak na vreme

Ljubitelji pisane reči i ove godine s velikim nestrpljenjem čekaju 23. april – Svetski dan knjige, kada će biti u prilici da kupe fantastične naslove po izuzetnim cenama. Vulkan izdavaštvo povodom obeležavanja Svetskog dana knjige za svoje verne čitaoce priprema sjajne pogodnosti za onlajn-kupovinu i na taj način simbolično daje svoj doprinos širenju svesti o važnosti knjige i čitanja.

Pripremite spisak omiljenih naslova na vreme!

Kupovinom putem sajta vulkani.rs od 19. do 23. aprila ostvarićete dodatni popust od 20% na postojećih 15% popusta, i još 10% ukoliko se odlučite za tri i više naslova. Tokom ove posebne akcije dostava na teritoriji Srbije biće besplatna.

Svetski dan knjige, takođe poznat i kao Svetski dan autorskih prava, obeležava se svake godine 23. aprila. Ovaj datum je odabran jer se poklapa sa datumom smrti nekih od najvećih književnih figura u istoriji, uključujući Migela de Servantesa i Vilijama Šekspira. Svetski dan knjige prilika je da se podsetimo značaja koji knjige kao otelotvorenje ljudske kreativnosti i želje za deljenjem znanja imaju u našem životu.

Svetski dan knjige se obeležava širom sveta kako bi se podstakla ljubav prema čitanju, promovisala važnost knjiga i autorskih prava i podstakao dijalog o pismenosti i kulturnom nasleđu.

Zato vas pozivamo, ljubitelji pisane reči i strastveni čitaoci svih uzrasta, da pripremite spisak knjiga na vreme. Ovo je izuzetna prilika da po najpovoljnijim cenama obogatite svoju biblioteku bestselerima i svetskim izdavačkim senzacijama.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img