Vulkanovi bestseleri iz oblasti popularne psihologije na popustu do 50%

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Akcija traje od 22. marta do 4. aprila na sajtu vulkani.rs

Za sve duhovne avanturiste koji žude za životom sa više slobode i autentičnosti Vulkanova ponuda priručnika i najčitanijih knjiga iz oblasti popularne psihologije predstavlja pravu riznicu mudrosti za srećniji život. Među svetskim bestselerima potražite podsticaj i motivaciju i do 4. aprila iskoristite popust do čak 50% na sajtu vulkani.rs na odabrane naslove iz oblasti popularne psihologije, kao i uslugu besplatne dostave akcijskih izdanja.

Neka vam um uvek bude otvoren za promenu!

Izdvojili smo nekoliko bestselera iz akcijske ponude, a kompletan spisak naslova potražite putem linka.

Mudrost ne lebdi visoko među oblacima, već se skriva u svakodnevnim doživljajima, dole na zemlji.

Delo jednog od najznačajnijih argentinskih pisaca današnjice Bernarda Stamateasa Toksični ljudi nastoji da prikaže različite i najustaljenije načine na koje neka osoba može da izazove štetan efekat na ljude koji je okružuju, pa u tom smislu identifikuje svaku takvu ličnost – od radnog mesta do mesta za zabavu, uključujući i društvene i porodične okvire. Autor objašnjava i koji su uzroci takvog temperamenta i štetnog ponašanja, kao i šta predstavlja suživot sa takvim osobama. On kategoriše toksične ljude na vrlo jednostavan način, tako da čitalac nauči kako da ih prepozna brzo i efektno.

Koliko bi ljudsko ponašanje bilo drugačije ako bismo morali da živimo sa neposrednim posledicama svojih postupaka? Šta ako bismo se svi jednog dana probudili i otkrili da je svaki čin velikodušnosti nagrađen, a da su krađa i izdaja dovele do nesreće? U roku od nekoliko minuta, svako bi osetio efekte karme. Knjiga Dejvida Mikija Instant karma je priča upravo o nekom takvom danu. O izvandrednoj viziji, naizmenično urnebesnoj i potresnoj.

Pronađite i vi zadovoljstvo u jednostavnosti – jer suprotno nikada ne uspeva. U knjizi Voli ljude, koristi stvari autori Džošua Filds Milbern i Rajan Nikodimas, poznatiji kao Minimalisti, idu dalje od pukog raščišćavanja da bi pokazali kako minimalizam otvara prostor za preispitivanje i isceljenje sedam osnovnih odnosa u našem životu koji se vezuju za pojmove: stvari, istina, sopstvo, novac, vrednosti, kreativnost i ljudi. Oni koriste lična iskustva, kao i iskustva ljudi koje su sreli na svom minimalističkom putu, kako bi predstavili jedinstveni šablon za potpuniji i smisleniji život.

Vođstvo je način da se postignu rezultati s drugim ljudima, a oni se mogu razlikovati od organizacije do organizacije. Da bi neko uspeo kao vođa, mora spojiti potrebe za učinkom s ljudskim potrebama. Reč je o sticanju poverenja, empatije i dobijanju voljne saradnje. Drugim rečima, reč je o tome da budete osoba koja neguje timski rad, saradnju i angažovanost zaposlenih. Knjiga VODI! Kako usavršiti liderstvo Dejla Karnegija nudi praktične savete, strategije i primere iz života vrhunskih lidera širom sveta koji će vam predočiti kako da budete efikasniji lider koji inspiriše uspeh vašeg tima, kako da steknete poverenje, empatiju i voljnu saradnju.

Često mislimo da razumemo ono što se dešava oko nas i da možemo odrediti put kojim ide naš život. Ali uglavnom se stvari ne odvijaju tako, zapravo – to se događa vrlo retko. Pitanje koje se stoga nužno nameće jeste: šta nam to može pomoći da adekvatno odgovorimo na razvoj životnih događaja? Da živimo slobodno, ostanemo skromni i nađemo utehu u teškim vremenima? U švedskoj senzaciji Možda grešim Bjern Natiko Lindeblad, bivši šumski monah, deli svoje savete o tome kako se suočiti sa neizvesnošću i sumnjom, koje predstavljaju prirodni deo života.

Iskoristite ovu sjajnu ponudu samo na sajtu vulkani.rs i poručite naslove iz popularne psihologije po sjajnim cenama.

NAPOMENE:

* Akcija traje od 22. marta do 4. aprila samo na sajtu vulkani.rs.

** Akcijom su obuhvaćeni odabrani naslovi Vulkan izdavaštva.

*** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.

 

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img