Na UNINP upriličena humanitarna izložba studentskih radova

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

U Univerzitetskoj galeriji Univerziteta u Novom Pazaru upriličena je humanitarna izložba studentskih radova. Po simboličnoj cijeni od 300 dinara prisutni su imali prilike kupiti za sebe primjerak umjetnosti i kreativnosti kroz unikatnu čestitku malog formata i tako pomoći one kojima je pomoć potrebna.
U mjesecu kada se dobra djela višestruko nagrađuju naše malo nekome značiće mnogo, a studenti umjetnosti su još jednom pokazali svoj stepen humanosti, istakao je upravnik Galerije UNINP-a Asmir Husović.

Studentica Saima Radetinac pozvala je sve da budu dio ove akcije uz zahvalnost Upravi univerziteta što je pružila maksimalnu podršku ovom gestu studenata.

Predsjednik Studentskog parlamenta Univerziteta u Novom Pazaru Amer Dražanin je kazao da je upravo ova humanitarna izložba dokaz kako saradnja i timski rad Parlamenta, Uprave univerziteta i Rektorata daje dobar rezultat.

Ovo je već druga godina zaredom kako studenti u mjesecu Ramazanu sprovode ovakvu vrstu aktivnosti uz poruku da će prerasti u tradiciju.

SANA

 

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img