Novopazarcu oduzet automobil zbog saobraćajnih prekršaja

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

 

Novopazarska policija privremeno je oduzela “audi” dvadesetdvogodišnjem vozaču iz ovog grada zbog toga što je napravio više težih saobraćajnih prekršaja u poslednje dve godine, saopštila je Policijska uprava.

Njega je policija zaustavila u Ulici Stevana Nemanje i otkrila da je upravljao automobilom bez vozačke dozvole i u vrijeme zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilom.

Također, utvrđeno je da mu je saobraćajna dozvola oduzeta jer ga je Prekršajni sud već dva puta u poslednje dvije godine pravnosnažno osudio zbog težih saobraćajnih prekršaja.

“Policija je dvadesetdvogodišnjaku privremeno oduzela aztomobil u skladu sa novom zaštitnom mjerom iz Zakona o bezbijednost saobraćaja na putevima u kojoj se vozilo privremeno oduzima od učinioca koji je u prethodne dvije godine pravnosnažno osuđen za teže prekršaja iz oblasti bezbijednosti saobraćaja”, navodi se u saopštenju.

Protiv vozača su podnijete i odgovarajuće prekršajne prijave i protiv njega će se voditi prekršajni postupak, do čijeg okončanja će mu vozilo biti oduzeto.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img