Zukorlić na konsutacijama kod predjsednika države

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Predsjednik SPP Usame Zukorlić izjavio je da na konsutacijama kod predsednika Aleksandra Vučića nije bilo reči o personalnim rješenjima u novoj vladi, ali da se nadaju da će kroz ministartva imati prilike da učestvuju u novoj vladi, za šta će se i Vučić založiti.

Zukorlić je novinarima, ispred zgrade Predsedništva, izjavio da zajedno sa svojim koalicionim partnerima, Demokatskim savezom Hrvata u Vojvodini, nastavlja krupnim koracima da se zalaže za proces podizanja prava manjinskih naroda u Srbiji, kao i za velike infrastrukturne projekte, naročito u delovima Srbije gde žive ovi narodi.

“Zalažemo se za ravnomerni regionalni razvoj Srbije. Želja nam je da doprimesemo ne samo razvoju gradova i regiona odakle dolazimo – Novog Pazara, Sandžaka, Vojvodine, već i cele države Srbije, jer razvijena Srbija podrazumeva istovremeno razvijene sve njene krajeve”, rekao je Zukorlić.

Izborna lista Stranke pravde i pomirenja i Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini osvojila je dva poslanička mandata na izborima održanim 17. decembra prošle godine.

 

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img