Biševac gradonačelnik po treći put – SPP: Vaša imena urezana su u historiju po najnegativnijim stvarima

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Skupština Novog Pazara izabrala je člana Sandžačke demokratske partije Nihata Biševca za gradonačelnika, što će mu biti treći mandat na čelu ovog grada, a za njegovog zamjenika imenovala Vladimira Marinkovića iz Srpske napredne stranke.

Uslijedila je burna rasprava. Odbornik SPP-a Edin Numanović prokomentarisao je prijedlog da gospodin Biševac bude kandidat za gradonačelnika, ističući činjenicu da ni odbornici SDP-a koji ga predlažu nisu imali puno toga da kažu o njemu.

Numanović kazao da je nedopustivo da kandidat za člana Gradskog vijeća bude neko ko je  pravosnažno osuđen za zloupotrebu službenog položaja. Na takve riječi Numanovića, reagovao odbornik SDP-a Fahrudin Đekić.

Odbornik SPP-a Sead Redžović podsjetio vladajuću većinu da, kako kaže, pripreme odgovore narodu za sve što su mogli, a nisu uradili.

Nakon izbora za gradonačelnika, Nihat Biševac zahvalio se na povjerenju.

Za članove Gradskog vijeća izabrani su Ensar Škrijelj, Vahidin Melajac, Denisa Curić, Aladin Zećirović, Albin Šabotić, Latif Đerlek, Nikola Jolović, Nikola Milenković i Tihomir Ratković.

SANA

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img