TikTok hit „Igra naslednika“ Dženifer Lin Barns u prodaji

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Postoji samo jedno pravilo: pobednik uzima sve

U izdanju Vulkan izdavaštva stigao je ljubavni triler Igra naslednika autorke Dženifer Lin Barns. U središtu priče koja je postala TikTok senzacija je Ejveri Grams, kojoj se život menja iz korena kada ekscentrični milijarder Tobajas Hotorn umre i ostavi joj čitavo svoje bogatstvo. Ejveri nema predstavu zašto je to uradio – ona ne zna čak ni ko je Tobajas Hotorn.

Ejveri, koja treba da preživi srednju školu, dobije stipendiju i ode negde daleko, sada da bi dobila nasledstvo, mora da se preseli u kuću Hotornovih punu tajnih prolaza, gde svaka prostorija nosi starčev pečat, i njegovu ljubav prema enigmama, zagonetkama i šiframa. Međutim, porodica Tobajasa Hortona i dalje živi u kući. Tu su i četiri Hotornova unuka: opasni, privlačni, briljantni mladići, odrasli sa idejom da im dedino nasledstvo s pravom pripada. Grejson Hotorn je uveren da je Ejveri prevarantkinja, a njegov brat Džejmson na nju gleda kao na poslednju misteriju njihovog dede: uvrnutu zagonetku, slagalicu koju treba rešiti.

Zarobljena u svetu bogatstva i privilegija, dok opasnost vreba na svakom koraku, Ejveri će morati da zaigra igru samo da bi preživela.

Knjiga koja je osvojila čitaoce širom sveta Igra naslednika dostupna je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img