Špijunski triler o kome se priča „Argajl“ u izdanju Vulkan izdavaštva

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

https://www.vulkani.rs/beletristika/4997-argajl

Od 1. februara istoimeni film u domaćim bioskopima 

Na sajtu Vulkan izdavaštva u prodaji je debitantski roman Eli Konvej Argajl, beskompromisni špijunski triler stare škole.

Neodoljiva pripovest o odmetnutom agentu koji dolazi izdaleka da bi spasao svet poslužila je kao inspiracija za snimanje fantastičnog akcionog blokbastera sa izvanrednom glumačkom ekipom, uključujući Henrija Kavila, Brajs Dalas Hauard, Samjuela L. Džeksona, Džona Sinu, koji, prema najavama distributera, u domaće bioskope stiže 1. februara.

Roman je za film adaptirao reditelj Metju Von, nazvavši ga „najneverovatnijom i najoriginalnijom špijunskom franšizom od Ijana Fleminga“.

San jednog ruskog magnata pokrenuo je lanac događaja koji će svet dovesti na ivicu haosa. Njegova namera je da se dočepa nacističkog blaga, osmog svetskog čuda skrivenog u dalekim planinama jugozapadne Poljske.

Upravo će mladi zgodni poliglota Argajl, briljantan u borilačkim veštinama, privući pažnju CIA. Oni znaju sve o njegovoj mračnoj prošlosti, ali uvereni su u to da je baš takav podoban da se bori protiv jednog od najopakijih moćnika na svetu.

„Odličan akcioni triler.“ – Dejli telegraf

„Akcija ne posustaje ni na trenutak.“ – Dejli mejl

„Vraški zabavna priča.“ – Gardijan

Svetska špijunska senzacija Argajl dostupna je na sajtu vulkani.rs.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img