BK Tigar organizirao manifestaciju “Veče boksa”

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima


Bokserski klub Tigar priredio manifestaciju “Veče boksa” koje je održano u Novom Pazaru. Među prisutnima bile su brojne bokserske legende iz Srbije i inostranstva kojima su dodijeljena prizanja i plakete.

Organizator ovog druženja bio je BK Tigar iz Novog Pazara, čiji je predsjednik Nermin Gutić. Sa dubokim poštovanjem prema velikanima boksa sa ovih prostora, Gutić je istakao da nikada neće zaboraviti nasleđe koje su oni ostavili. Njihove legendarne priče i podvizi u ringu ne samo da su obeležili istoriju, već su postali deo identiteta svakog boksera.

U emotivnom govoru, Gutić je naglasio svoju predanost očuvanju boksa kao plemenite veštine. Istovremeno, istakao je važnost pružanja prilike novim mladim nadama da zablistaju na boksačkoj sceni. Njegova posvećenost otkrivanju i podržavanju talentovanih boksera, te izgradnji mosta između prošlih i budućih generacija, postala je temeljni deo njegovog govora.

Gutić je podstakao zajedničku odgovornost svih prisutnih da podrže razvoj boksa te da se zajednički radom i podrškom stvori plodno tlo za nove šampione. Njegov govor je odjekivao duhom tradicije, ali i usmeravao pažnju ka svetloj budućnosti boksa u ovom regionu. Ovaj trenutak inspiracije obeležio je manifestaciju i ostavio snažan utisak na sve prisutne.

Prethodni članak
Naredni članak
- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img