Čičić: Zadovoljni smo izbornim rezultatima u Prijepolju

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke u Prijepolju, na listi „Aleksandar Vučić – Prijepolje ne sme da stane – Ivica Dačić“, ostvarila je pobjedu na lokalnim izborima u Prijepolju. Ova koalicija je osvojila je 19 mandata u Skupštini opštine Prijepolje. Na drugom mestu je lista „Zajedno za Prijepolje“ sa 11 mandata. Treća po snazi je Stranka pravde i pomirenja i lista “DR ELMEDIN ČIČIĆ ZA PREDSEDNIKA” sa 5 mandata.

BOŠNjAČKO SRPSKI SAVEZ – BOSS – Samir Tandir, osvojio je 2 mandata. ZA ČISTO PRIJEPOLjE I NOVO LICE SRBIJE također 2 mandata. Dok je lista SDA SANDžAKA – DR SULEJMAN UGLjANIN osvojila 1 mandat.

Iz Stranke pravde i pomirenja ističu da su zadovoljni izbornim rezultatom, posebno jer su na izbore izašli samostalno, a uvećali su i broj odbornika.

“Ovi izbori u Prijepolju pokazali su da je SPP bila i ostala respektabilni politički faktor u Prijepolju. Mi smo izašli samostalno na ove izbore, ne plašeći se da pokažemo svoju snagu, a to smo i uradili. Osvojili smo pet mandata, a ranije smo imali četiri u skupštini opštine Prijepolje i jasno pokazali rast. Mi smo kao takvi spremni da uđemo u koalicionu vlast sa vodećom SNS partijom u Prijepolju i da kao takvi dajemo pun doprinos boljem životu svim građanima u Prijepolju”, poručio je prvi na listi de Emedin Čičić za predsednika” u Prijepolju.

Prema podacima Srpske napredne stranke, u Prijepolju je na lokalnim izborima glasalo 18.814 birača, što predstavlja izlaznost od 59,25%.

SANA-A. Alić

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img