Kapitalna izdanja Vulkan izdavaštva na specijalnoj prazničnoj akciji

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Do 29. decembra na sajtu vulkani.rs

 

Kapitalna izdanja Vulkan izdavaštva posvećena srpskoj političkoj, društvenoj ili crkvenoj istoriji, do 29. decembra biće na specijalnoj prazničnoj onlajn-akciji. Ukoliko se odlučite da obnovite porodičnu biblioteku ili nekome darujete poklon koji se čuva generacijama, posetite sajt vulkani.rs i potražite ova bogato opremljena izdanja po neodoljivim cenama. Kupovinom dve knjige iz ponude ostvarujete fantastične popuste na odabrana izdanja, a usluga dostave na teritoriji Srbije za svaku porudžbinu je besplatna.

Sva izdanja obuhvaćena Vulkanovom onlajn-akcijom potražite putem linka.

Detaljne i nadahnute opise prate živopisne fotografije i ilustracije, koje će čitaocu u potpunosti dočarati lepotu naših svetinja. U ovoj knjizi sabrano je sve što treba da znate o svom duhovnom nasleđu i njen sadržaj vam omogućava da na pravi način očuvate svoju porodičnu tradiciju.

Među kapitalnim izdanjima Vulkan izdavaštva dostupnim po specijalnim prazničnim cenama nalaze se i Istorija čovečanstva: Grčka, Istorija čovečanstva: Rim, 501 destinacija koju morate posetiti, 501 grad koji morate posetiti, kao i bezvremena Sveobuhvatna enciklopedija mitologije i uzbudljiva pripovest o istoriji civilizacije Velike zagonetke čovečanstva.

NAPOMENE:

 * Akcija traje do 29. decembra na sajtu vulkani.rs.

** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img