SPS održao predizborni skup u Sjenici

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

U okviru predizborne kampanje za parlamentarne izbore u Srbiji, Sjenicu je obišao predsjednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić sa saradnicima. Tom prilikom održan je skup u Ustanovi za kulturu Sjenice na kojem se, između ostalih, obratio predsjednik OO SPS Radiša Knežević. Izbor nikada nije bio lakši – naveo je on.

“Od osnivanja SPS-a uvijek je bila, biće i ostaće sa svojim narodom i uz svoj narod. Kao što svi znate 17. su Parlamentarni izbori. Izbor nije težak. Nikad nije bio lakši. Pozivam sve da 17. decembra na glasačkom listiću zaokruže najbolju izbornu listu, broj 2, SPS – Dačić premijer”, kazao je Knežević.

Nosilac liste “SPS – Dačić premijer” ističe da je Sjenica pokazala kako Srbi i Bošnjaci mogu živjeti u miru i slozi. Dodao da i ovog puta očekuje dobar rezultat.

“Sjenica je izuzetno važna zato što u njoj na najbolji mogući način možete da oslušnete i vidite kakvi su odnosi između Srba i Bošnjaka. Ključno pitanje za nas jeste kako da međusobno živimo u miru i slozi i kako da međusobno učinimo šta god možemo da se ovaj kraj više razvija. Očekujemo da ovdje imamo dobar rezultat kao i ranije”, kazao je Ivica Dačić.

 

 

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img