GPS – Policija i pravosuđe zataškavaju napad na Paučinca

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Građanski pokret Sandžaka saopštio je danas da pravosudne i policijske institucije u Novom Pazaru učestvuju u pokušaju zataškavanja verbalnog i fizičkog napada koji je izvršen, kako navode od strane lica koje je pravosnažno osuđeno za slične izgrede, a koje je ovog puta izveo nad Aladinom Paučincem, kandidatom za odbornika u Skupštini grada Novog Pazara.

Iz GPS-a ističu da se napad desio u prisustvu policijskih službenika, pri čemu isti ne čine ništa kako bi napad spriječili, kasnije i institucije tužilaštva iz njima poznatih razloga uzimaju učešća u pokušaju zataškavanja ovog napada ili njegovog pravnog minimiziranja, na način da ne daju mogućnost napadnutom licu, Aladinu Paučincu, da pruži svoj iskaz pred dežurnim tužiocem Osnovnog tužilaštva u Novom Pazaru. I pored činjenice da je napadnuto lice, Aladin Paučinac, uredno podnio zahtjev za saslušanje nadležnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

Građanski pokret Sandžaka apelovao je na medije da ovaj slučaj učine dostupnim javnosti u nadi da će nadležne institucije nakon toga smoći snage, kako ističu, da se otrgnu iz diktatorskog zagrljaja vladajuće SDP stranke, te procesuiraju i adekvatno kazne već presuđivanog izgrednika.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img