OTAC-NASTAVNICI NAD MOJIM SINOM VRŠE NASILJE

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Učenik sedmog razreda novopazarske osnovne škole „Desanka Maksimović“ Abdulah Džafović, prema riječima njegoocg oca pretpio je nasilje od strane nastavnika i psihologa, dok, kako dodaje, direktorka te škole ne radi ništa da se slučaj riješi, već odugovlači, kršeći sve zakone, ne bi li se odustalo od ove situacije.

Nakon tog incidenta, dječaka su, kako naglašava njegov otac, bez njihovog prisustva poveli na saslušanje  kod psihologa. Prema Abdulahu pristupili su na grup način, pojanio je njegov otac.

Prema njegovim riječima, istog dana obratili su se školskoj upravi, ali, nažalost, direktorka škole nije bila na radnom mjestu. Slučaj je podnijet timu za diskriminaciju i nasilje.

Zatim, događaj je prijavljen supu, gdje su date i izjave od strane roditelja i dječaka.

Nakon što je smijenjen tim za diskriminaciju i nasilje, otac Abdulaha, odlučio se na još jedan korak.

I ako dječak, po svemu sudeći, prolazi kroz jednu veliku torturu, njegovi roditelji ne odustaju od pravde i zakona, ne bi li istina izašla na videlo.

Dvije nedjelje su prošle, ali ni traga ni glasa od odgovora školske uprave „Desanka Maksimović“. Ipak, ovo nije prvi put da se nad ovim dječakom vrši nasilje.

Od osnovne škole „Desanka Maksimović“, koju pohađa Abdulah Džafović, tražili smo sagovornika na ovu temu, al do emitovanja ovog priloga nismo dobili nikakav odogovor.

SANA-A. Alić

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img