Ugljanin: Kandidovao sam se za odbornika u Skupštini grada Novog Pazara

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

U Centrali Stranke demokratske akcije Sandžaka organizirana je redovna press konferenciju na kojoj je govorio predsjedik te strane Sulejman Ugljanin.

Tema konferencije bili su izbori koji su zakazani za 17. decembar. Ugljanin je istakao da će lista ove stranke na lokalnim izborima nositi naziv stranke, te da će on biti nosilac liste.

“Naše liste su proglašene u Novom Pazaru, Priboju, Prijepolju, a naša lista za parlamentarne izbore proglašena je 15. novembra u Beogradu od stranke Republičke izborne komisije. Na listi za parlamentarne izbore ima 22 kandidata. Prva na listi za parlamentarne izbore je Selma Kučević, diplomirani pravnik iz Tutinu. Naši kandidati su ugledni, hrabri, pošteni i nepokolebljivi sandžački patriote. SDA Sandžaka je danas odlučnija nego ikada prije. Pozivamo sve sandžačke patriote da nam se pridruže jer ujedinjeni možemo pobijediti nered, nepravdu, nerazvijenost i vratiti dostojanstvo Sandžaka i bolju budućnost svim građanima. Novi Pazar treba biti generator razvoja svih ostalih opština u Sandžaku. Naša lista za grad Novi Pazar ima 47 kandidata. Obzirom na značaj ovih izbora, zbog političke situacije u zemlji i okruženju, potrebne su temeljite promjene, posebno u Novom Pazaru. Moraju se stvari postaviti na svoje mjesto i time vratiti građanima Sandžaka nadu u bolju i sigurniju budućnost. Zato sam se kandidaovao na listi za odbornika u Skupštini grada Novog Pazara.”

Ugljanin je naglasio da građani Novog Pazara zaslužuju bolje uslove života i bolji životni standard, te da Novi Pazar ima mogućnosti za to.

SANA – Adaleta Sejdović-Hamzić 

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img