Apoteke Dr. Max su stigle u Novi Pazar!

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Dr. Max lanac apoteka trenutno čini skoro 300 apoteka širom Srbije, a od danas 20. oktobra je i Novi Pazar bogatiji za tri Dr. Max apoteke. Dr. Max lanac apoteka je vodeći lanac u centralno-istočnoj Evropi. Pored Srbije u kojoj posluju od 2017. godine, Dr. Max apoteke posluju i u Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Rumuniji i Italiji.

Tokom godina Dr. Max apoteke su se pozicionirale na tržištu Srbije kao apoteke u kojima se može pronaći sve što je potrebno od lijekova, dijetetskih suplemenata, kozmetike i proizvoda za djecu i to po vrlo povoljnim cijenama. Njihovom Loyalty programu se do sada priključilo preko 900.000 članova, koji su prepoznali pogodnosti i aktivno koriste Dr. Max Loyalty karticu. Ono što je ljude privuklo jeste jednostavnost u samom procesu registracije i odmah vidljive pogodnosti, jer samom upotrebom Loyalty kartice potrošač odmah ostvaruje uštjede jer može da kupuje po nižim Dr. Max cijenama. Sve ove pogodnosti će važiti i u nootvorenim apotekama u Novom Pazaru na adresama:

  • AVNOJ-a 3/70 (ulaz iz 28. novembra 52)
  • Generala Živkovića bb
  • 28. novembra 58

Dr. Max apoteke imaju i svoju Dr. Max robnu marku sa širokom paletom proizvoda kao što su probiotici, različite kombinacije vitamina i minerala, kozmetiku, Bebelo pelene i kozmetike za negu beba, proizvodi sa koste, zglobove i mišiće i još mnogo toga. Ovi proizvodi su već zadobili povjerenje brojnih korisnika širom Srbije. Dr. Max proizvodi se izrađuju po najvišim standardima kvaliteta i zastupljeni su u svim državama EU u kojima posluje Dr. Max.

Novootvorene apoteke Dr. Max u Novom Pazaru su prijatnog izgleda, modernog ambijenta i vrhunski su opremljene, dok su zaposleni u apotekama zdravstveni profesionalci, farmaceuti i farmaceutski tehničari sa licencom i tokom rada u Dr. Max-u prolaze kroz stalne edukacije kako bi bili spremni da odgovore na zahtjeve svih koristika i uvek su dostupni da pruže zdravstveni savjet.

Tokom promotivnog perioda povodom otvaranja sve posjetioce očekuju posebne promotivne ponude i njihove prepoznatljive niske cijene. Sve akcije koje važe u Dr. Max apotekama će važiti i u novootvorenim apotekama u Novom Pazaru, a novosti po pitanju promotivnih ponuda možete ispratiti na njihovim Facebook https://www.facebook.com/apotekadrmax i Instagram https://www.instagram.com/drmaxapoteka/ profilima.

Iz Dr. Max apoteka poručuju da im je drago što su njihove usluge i širok asortiman proizvoda konačno dostupni i građanima Novog Pazara i da će se potruditi da opravdaju povjerenje koje im sugrađani budu ukazali, kako stučnošću i ljubaznošću zaposlenih, tako i kroz širok asortiman i odlične cijene.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img