Evo kako je uhapšeni muškarac pobegao iz Novopazarskog suda

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Osumnjičeni Novopazarac, koji je u tužilaštvo doveden na saslušanje zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, je uspio da pobegne.

Kako je došlo do begstva pojasnio je načelnik PU Novi Pazar Nermin Ljajić.

“Lice je zadržano po nalogu nadležnog tužioca u okružnom zatvoru do 48 časova. Nakon toga po nalogu tužioca policijski službenici su sproveli  to lice iz prostorije okružnog zatvora do Osnovnog suda u Novom Pazaru, gdje su upotrebili sredstva za vezivanje. Poslije toga u kancelariji tužioca, lice je bilo uz prisustvo policijskog službenika davalo izjavu gdje je iskoristio trenutak, kada je potpisivao zapisnik, te u tom momentu odgurnuo je policijskog službenika i trčećim korakom se udaljio na prizemlju zgrade Osnovnog suda. Radnici koji su radili na poslovima obezbijeđenja suda zatvorili su ulazna vrata, međutim, lice je uz upotrebu fizičke snage odvalilo vrata i pobeglo u nepoznatom pravcu. Mi smo odmah zatim i raspisali potragu za lice mi intenzivno se traga za njim”, istakao je Ljajić.

Iz PU Novi Pazar rečeno je, da je potraga u toku, te ukoliko lice bude lišeno slobode, javnost će biti blagovremeno obaveštena.

SANA-A. Alić

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img