Održana 18. sjednica Odbora za spoljne poslove

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Na 18. sjednici Odbora za spoljne poslove razmotren Prijedlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Svete Lucije o ukidanju viza za nosioce diplomatskih i službenih pasoša.

Prijedloge zakona obrazložila je predstavnica Ministarstva spoljnih poslova, ambasadorka Mirjana Živković, pomoćnik ministra za konzularne poslove.

Nakon rasprave, članovi Odbora prihvatili su jednoglasno sedam prijedloga zakona, dok su Prijedlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Države Palestine o ukidanju viza za nosioce diplomatskih i službenih pasoša usvojili većinom glasova.

U nastavku sjednice, članovi Odbora su usvojili tri inicijative za posjete, konstatovali redovne aktivnosti stalnih delegacija, usvojili izvještaje o realizovanim posjetama i konstatovali realizovane parlamentarne kontakte i ostale realizovane kontakte.

Sjednici je predsedavao predsjednik Odbora Borko Stefanović, a sjednici su prisustvovali članovi i zamenici članova Odbora, Draginja Vlk, Tamara Pilipović, Nemanja Joksimović, Usame Zukorlić, Jelena Obradović, Sanja Ćelović, Hadži Milorad Stošić, Ana Miljanić, Marina Raguš, Sanda Rašković Ivić, Jasmina Obradović i Miodrag Linta.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img