Sandžak TV na Halal Forumu u Zagrebu

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

 

Sandžak TV bila je dio regionalnih i svjetski najutjecajnijih medija na Halal biznis Forumu u Zagrebu. Njena putanja uveliko je prepoznata

-Jedan lokalni medij je prepoznat kao neko ko ne juri za lajkovima, čija se uređivačka politika ne svodi na to da će na osnovu nečeg dobiti mnogo pregleda, mnogo publike već se temelji na tome da će nešto dobro utjecati na ovaj narod, a nešto iako će biti slušano negativno je i ne želimo pustiti. Drugačije bi bilo neispravno s obzirom i na naša vjerska uvjerenja i na to ko nam je osnivač i utemeljitelj.

Inače, u Zagrebu je održan najvažniji događaj kad je tema halala u pitanju, pored sajma halal industrije u Sarajevu.

-Pored toga što je svojevrsna vjerska obaveza, propis, halal standard je nešto što je jako dobro za sveukupno društvo. Kao što podržavamo promociju svega što je dobro, podržavamo i promociju halal standarda. I nije nam mučno, da odemo dva dana u Zagrebu, pravimo priče s poznatima koji imaju uvedene halal standarde tu priču emitujemo, promovišemo.

Svaki razgovor je koristan pogotovo kad su na jednom mjestu ljudi koji baštine slične vrijednosti.

-Ostvarili smo kontakt sa svima koji su učestvovali na Halal forumu. Pružili smo podršku, dali ponudu, i od svakog razgovora ima koristi. Na istim smo talasnim dužinama i u budućnosti ćemo imati priliku da sarađujemo.

 

Dobre ideje imaju podršku, naročito ako su od korisiti čitavom društvu

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img