Novopazarka: Da li bi javni protest riješio naše probleme?

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Korićenje rijeka u Novom Pazaru najavljuje se godinama u nazad. Mještani nezadovljni trenutnim stanjem, te kažu da su obećanja uglavnom pred izbore, a nakon toga ostaju samo riječi. Njihova jedina želja je da se rijeke ukorite, kako bi se tom problemu stalo na kraj, jer ljudski životi važniji su od bilo kakve politike.

Rukovodilac Odjeljenja za vanredne situacije Grada Novog Pazara Ismail Dupljak prijethodnog mjeseca  za Sandžak televiziju, kazao,  da će 2. jula ove godine, prema informacijama koje su tada dobili od ministra turizma i omladine Huseina Memića, biti raspisana javna nabavka za korićenje rijeka u Novom Pazaru.

Ostaje nam da čekamo, ali ne i da vjerujemo. Još mnogo će godina proć, a nama preostaje da se borimo samoi, da gledamo u nebo I nadamo se da će nas svaki sledeći poplavni talas zaobići, poruka mještana tog naselja.

Podsejćamo, gradski štab za vanredne situacije pozvao je građane da prijave štetu od nedavnih poplava na stambenim objektima koji su bili poplavljeni ili zahvaćeni klizištem. Građani štetu mogu prijaviti od 27. juna do 14. jula, a obrazac za prijavu mogu preuzeti na šalteru Gradske uprave ili na zvaničnoj internet stranici grada.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img