Edin Đerlek: Za digitalizaciju opštinske uprave Nove Varoši 3,3 miliona dinara

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

 

Ministar za ravnomjerni regionalni razvoj Edin Đerlek i predsjednik Opštine Nova Varoš Radosav Vasiljević potpisali su ugovor vrijedan 3,3 miliona dinara za digitalizaciju opštinske uprave u Novoj Varoši.

Nova Varoš se nalazi u četvrtoj kategoriji po razvijenosti s veoma limitiranim budžetom. Smatrali smo više nego neophodnim da pomognemo ovu opštinu u modernizaciji. U praktičnom smislu to znači mnogo manje čekanja, mnogo manje redova ispred šaltera, ispred kancelarija i brže izdavanje dozvola i sve neophodne dokumentacije za mještane Nove Varoši, kaže Edin Đerlek ministar za ravnomjerni regionalni razvoj

Projektom bi se, naglašava, povećala efikasnost pružanja usluga građanima i privredi, kao i tehnički uslovi za elektronsko povezivanje sa državnim i drugim organima i organizacijama. Zahvalivši ministru Đerleku na, kako je navedeno,  prepoznavanju i razumijevanju potreba i potencijala ove opštine, Vasiljević je ocijenio da se modernizacija opštinske uprave u ovom trenutku nametnula kao prioritetan  projekat.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img