New Life Turkey iz Alanje na SHF-u u Sarajevu

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

New Life Turkey iz Alanje je investiciono-posrednička Agencija sa dugogodišnjim iskustvom u izgradnji i prodaji nekretnina u Turskoj.

Bavi se kvalitetnom izgradnjom nekretnina, na atraktivnim lokacijama, sa veoma dobrim sadržajima. Nekretnine koje grade imaju zajednički otvoren/zatvoren bazen, teretanu, fitnes salu, sauna, hamam i parking.

Svoj sadžaj ova agencija predstavila je i na Međunarodnom sajmu halal-industrije.

“Imamo široki krug kupaca. Nudimo nekretnine u čitavom regionu. Turska je interesantna za kupce sa Balkana zbog klimatskih uslova, ugovora između zemalja gdje se nude bolji uslovi i u suštini zbog zdravstvenog turizma. Alanja je mjesto koje godišnje ima 300 sunčanih dana. Jako je interesantno za ljude sa naših podneblja koji borave dole, većina su penzioneri. Mogus a sigurnošću reći da je razlika između turskog i balkanskog naroda jedino jezik jer je mentalitet isti. Alanja nudi izobilje u drugim segmetnima kao što su hrana i sve ostalo što nas veže. Ono što u zadnje vrijeme radimo je tržište Sjevernog Kipra, koje je jako interesantno. Radi se o otoku koji je miran i pristupačan i ono što sa sigurnošću mogu da kažem ponovo jeste da mi ne nudimo našim kupcima, već nudimo našoj braći i sestrama sa Balkana. Mi imamo svoju kancelariju u Sarajevu, uskoro smo u Novom Pazaru, radujemo se da ćemo se družiti sa našom braćom i sestrama dole i mislimo da možemo napraviti, pored ovog segmenta poslovanja, neke naše jače veze.”

Naglašavaju da su nekretnine turske riviere – Alanje u ekspanziji zbog odnosa cijene i kvaliteta, pozicije, klimatskih uslova, uslova boravka, cijene i kvaliteta usluga života, kvaliteta zdravstvenih usluga, bezbjednosti, ljubaznosti lokalnog stanovništva i dobre infrastrukture.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img