Drugi dan potrage za nestalim Novopazarcem

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima


Drugi dan se traga za nestalim Novopazarcem M. F.  Otac nestalog mladića za Sandžak televiziju kaže da još uvijek nema nikakvog pomaka niti bilo kakve informacije o njegovom nestanku. Policija će u potragu krenuti nakon 24h od njegovog nestanka.

Porodica i prijatelji od jučer tragaju za M.F kako bi našli neki trag koji će ih odvesti do njega. Džemat Islamskog centra Gazilar danas je oko 12 časova krenuo u potragu za nestalim mladićem.

“Cijele noći smo na terenu i tražimo mog sina, ali nažalost još uvijek nema nikakvog pomaka. Ne znamo u kom smjeru je otisao, mobilni telefon mu je i dalje isključen, jako smo zabrinuti i uplašeni. Iz PU Novi Pazar su nam rekli da će tek nakon 24h od njegovog nestanka izaći na teren i krenuti u potragu. Ne znam šta više da kažem, teško mi je”, kazao je zabrinuti otac nestalog mladića.

Pozvali su sve gradjane ukoliko ga primete ili dobiju neku da obaveste policiju ili pozovu na broj 064443544 i 0691622958.

Podsjećanja radi, Novopazarac M. F nestao je jučer oko 13h kada je krenuo ka Islamskom centru na džumu namaz, ali prema riječima oca pretpostavlja se da na džumu nije otišao,  što su potvrdile i nadzorne kamere.

SANA-Aiša Alić

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img