U Trebinju uhapšen ubica Ervina Ćelahmetovića iz Priboja

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole MUP Srbije u saradnji sa MUP Republike Srpske uhapsili su na teritoriji Trebinja pripadnika MUP Srbije Igora Avramovića osumnjičenog za ubistvo Ervina Ćelahmetovića u Priboju.

Da podsjetimo, Avramović je u jednom pribojskom kafiću nasmrt pretukao Ćelahmetovića, a potom pobjegao preko granice s Bosnom I Hercegovinom Zbog sumnje da su pomogli u bjegu uhapšeno je troje Pribojaca, otac osumnjičenog, djevojka zaposlena kao granična policajka I Avramovićev rođak zbo čega im je i određen pritvor od 30 dana. Tokom posjete Priboju ministar Gašić poručio je da ubistvo nema ni vjersku ni političku konotaciju, već je nemili događaj.

Ćelahmetoviću je dženaza klanjana u Priboju a nakon uvredljivih i provokatorskih poruka koje  se nakon ubistva objavljuju s fejsbuk profila korisnika pod nazivom „Igor Avramović Fan Page“, tj. „Stranica obožavatelja Igora Avramovića“, Mešihat Islamske zajednice izrazio je najoštriju osudu i pozvao policiju i tužilaštvo, da hitno reaguju kako bi se stranica ugasila,  otkrio identitet i kaznile osobe koje stoje iza imena FB korisnika.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img