Uspješno završen 12. Sarajevo Business Forum: Snažna podrška za ulaganja i inovacije u regionu

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Snažnom porukom o potrebi za poslovnom suradnjom i inovacijama u izgradnji bolje budućnosti kako Bosne i Hercegovine, tako i cijelog regiona, Evrope i svijeta, završen je najveći poslovni događaj u regiji 12. Sarajevo Business Forum.

U dva dana 12. Sarajevo Business Forum je posjetilo više od 2000 učesnika iz više od 50 zemalja svijeta i više od 200 akreditovanih novinara.

Tokom završne ceremonije, direktor Sarajevo Business Foruma Dino Selimović je izrazio svoje zadovoljstvo što su sudionici foruma imali priliku razmijeniti ideje i zajednički raditi na izgradnji bolje budućnosti za sve ljude.

“Sarajevo Business Forum je platforma koja promiče suradnju i inovacije među poslovnim zajednicama Balkana i cijelog svijeta. Ovaj događaj je prilika da zajedno radimo na izgradnji bolje budućnosti za sve ljude, a poslovna zajednica igra ključnu ulogu u tome”, rekao je Selimović.

Forum je pokazao da je zajednička vizija, suradnja i inovacije ključ za uspjeh u razvoju ekonomije i društva. Sarajevo Business Forum se pokazao kao platforma koja može ujediniti ljude iz različitih zemalja i kultura, te im pružiti priliku za izgradnju bolje budućnosti. Uz snažnu poruku koja je poslana na ovogodišnjem forumu, sigurni smo da će suradnja i inovacije nastaviti biti glavni pokretači razvoja BiH i regije, te da će Sarajevo Business Forum i dalje biti platforma koja će promicati te vrijednosti.

Sarajevo Business Forum, organizira Bosna Bank International (BBI) u suradnji sa svojim dioničarima Islamskom razvojnom bankom (IsDB), Dubai islamskom bankom i Abu Dhabi islamskom bankom u saradnji sa strateškim partnerom – Ministarstvom privrede Kantona Sarajevo i brojnim domaćim i inostranim partnerima.

Ovaj događaj se organizira pod pokroviteljstvom Predsjedništva Bosne i Hercegovine u saradnji sa strateškim partnerom – Ministarstvom privrede Kantona Sarajevo, te brojnim drugim domaćim i inostranim partnerima.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img