SANDŽAK TV medijski partner Sarajevo Halal Fair 2023.

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Međunarodni sajam halal industrije Sarajevo Halal Fair (SHF), koji će ove godine biti održan od 17. do 19. maja, predstavit će bogat program uz učešće vodećih svjetskih stručnjaka iz oblasti halal industrije, biznisa i akademske zajednice.

Organizatori Sarajevo Halal Fair-a su Bosna Bank International (BBI) i Agencija za certificiranje halal kvalitete Islamske zajednice u BiH, a medijski partner je Sandžak televizija.

Sarajevo Halal Fair – SHF je međunarodni sajam halal industrije koji povezuje predstavnike iz svih dijelova lanca halal industrije, uključujući privatne kompanije, javne korporacije, akreditacijske organe, vladine zvaničnike i druge predstavnike halal tržišta.

Halal tržište jedno je od najdinamičnijih svjetskih tržišta koje iz godine u godinu bilježi značajne trendove rasta i pruža velike potencijale za razvoj.

SHF otvara mogućnosti za poslovne susrete sa proizvođačima, distributerima, investitorima, I održavanje B2B sastanaka , te predstavlja odličnu priliku proizvođačima da predstave svoje proizvode i usluge halal distributerima iz cijelog svijeta.
 
- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img