Suljković: Zbog niskih temperatura produžena grejna sezona

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Tehnički direktor “Gradska toplana” Suad Suljković za Sandžak televiziju  kazao je, da su zbog promenljivog vremena u Novom Pazaru radijatori  i dalje topli.

On je dodao da su pratili prognozu RHMZ i u skladu sa tim postupali po pravilima.

“Grejnu sezonu smo produžili, zato što smo pratili prognozu RHMZ i u skladu sa našom odlukom, gdje je za naredna tri dana prognozirana dnevna temperatura  ispod 12 stepeni, te shodno tim vremenskin uslovima produžili smo grejnu sezonu”, istakao je Suljković za Sandžak televiziju.

Kako je rekao ova grejna sezona protekla je bez ikakvih problema, a s obzirom da se Novopazarci od ove godine griju na biomasu, dodaje, da su dobijali samo pozitivne komentare građana.

“Na osnovu svih parametara i pokazatelja koje pratim u toplani, grijanje je proteklo u najboljem redu, a također, prema riječima građana, oni su zadovoljni, te u vezi sa tim, dobijali smo i dosta pohvala”, zaključio tehnički direktor “Gradske toplane”.

Gradska toplana trenutno snabdeva oko 1.400 stambenih korisnika i 130 poslovnih objekata, koji plaćaju 148 dinara za kvadrat stambenog prostora ili 371 dinar za poslovne prostorije.

SANA-Aiša Alić

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img