Svečano otvoren “Doha sky” restoran

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Restoran “Doha” u Novom Pazaru je od njegovog otvaranja mjesto gde su odlična hrana i profesionalna usluga zagarantovani. Danas je upriličeno i svečano otvaranja “Doha Sky” restorana na poslednjem spratu zgrade u Pešačkoj zoni u Novom Pazaru.

Vlasnici restorana vodili su računa o svakom detalju i udobnosti gostiju. Iz restorana se pruža pogled na Gradsko šetalište i panoramu gradu.

“Restoran “Doha sky” će biti povezan unikatnim staklenim panoramskim liftom sa restoranom koji se nalazi u prizemlju, te će kao svojevrsna atrakcija grada činiti jednu atraktivnu cjelinu kako za naše sugrađane, tako i za naše goste” kazao je Denis Hadžibulić.

„Doha Sky“ je mjesto koje nudi vrhunsku pripremu mnogobrojnih jela, a otvara mogućnost i same pripreme jela pred gostima.

“Uz Božiju pomoć uspjeli smo da novootvoreni restoran oformimo i da u sklopu njega ponudimo bogat meni koji je sačinjen od tradicionalnih i internacionalnih jela. Također, u ponudi ćemo imati naše kolače koji će biti u našoj proizvodnji. Zadovoljstvo nam je da je ovo još jedan restoran u nizu koji smo otvorili, pored restorana “Doha” u Berlinu, ovo je naš treći restoran i nadamo se da ćemo nastaviti ovakvim koracima.”

Restoran se prostire na dva nivoa, kapaciteta 150 mjesta. U sklopu restorana nalazi se i moderna konferencijska sala koja je namijenjena za održavanje poslovnih sastanaka, prezentacija, različitih seminara i ostalih skupova.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img