U Novom Pazaru otvoren slušni centar “Neuroth”

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

U Novom Pazaru je svečano otvoren slušni centar Neuroth. Radi se o kompaniji koja ima preko 250 specijalizovanih slušnih centara u 9 zemalja Evrope, koja je lider na tržištu Austrije i jedna od vodećih kompanija na polju slušnih aparata u Evropi. Nudi najmodernije slušne aparate dostupne na tržištu, kao i rešenja za zaštitu sluha.

Iz Neurotha poručuju da svakom kupcu nude sveobuhvatnu uslugu najvišeg nivoa, stručno savetovanje profesionalnih akustičara i individualne slušne aparate napravljene po meri – u skladu sa korisnikovim ličnim potrebama i životnim stilom.

“Danas u Novom Pazaru otvaramo Neurothov 10. jubilarni slušni centar u Srbiji. Neuroth je inače austrijska porodična kompanija koja ima tradiciju od 1907. godine i bavi se prodajom slušnih aparata. Svi zainteresirani ljudi iz Novog Pazara i okruženja mogu da dođu kod nas na besplatno testiranje sluha, mogu besplatno isprobati najsavremenije slušne aparate koji dolaze iz Austrije i koji su na istom standardu ka oi u svim našim centrima širom Evrope. Srbija je inače naša 8. zemlja gdje Neuroth posluje i baš mi je drago da danas mogu otvoriti slušni centar koji je ovdje da svim građanima omogući bolji sluh i bolji život. Slušni apparat u Neurothu možete dobiti i uz RFZO nalog besplatno, naravno neki još bolji aparati sa doplatom su isto u našem portfoliu a građanima nudimo i kupovinu na 48 rata bez kamate, što je isto jako povoljno, tako da za svaki džep imamo prilagođenu ponudu.”, ističe Peter Jagodič

Jagodič je istakao i šta je to po čemu se oni razlikuju od ostalih slušnih centara.

“Prva stvar je naše testiranje sluha, mi ga radimo u jednom okruženju takozvane gluve sobe ili kabine, gdje je i okruženje prilagođeno tim audiometričkim standardima i to je prva razlika. Druga razlika bi bila da mi desni slušni apparat koji damo na probu za 14 dana prilagodimo svakom uvu. Znači mi uzmemo taj takozvani ulitak i prilagodimo to uvu, na nju slušni apparat. Kolege iz konkurencije to rade sa bubicama, u svako uvo ide ista ta bubica i to sigurno ne može biti isti doživljaj za pacijente, tako da je i to jedna od razlika. Na kraju ako pričamo i o komercijalnim uslovima, 48 rata bez kamate postoji u Srbiji iako je čak i u drugim industrijama to nešto jako rijetko. Na kraju krajeva kvalitet naših slušnih aparata koji dolaze iz inostranstva je nešto iza čega mi stojimo, ne bih sada rekao da su drugi loši ali smo sigurni da su naši na tom nivou Austrije i Švajcarske jer je to austrijska firma.”

Slušni centar je otvoren svakog radnog dana od 8 do 16 časova, a termin za besplatan slušni test i probu aparata u narednih 14 dana može se zakazati pozivom na broj 020 630 073.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img