Home Rubrike Vijesti Konaković uputio čestitke Zukorliću – U Vama Sandžak ima istinske lidere

Konaković uputio čestitke Zukorliću – U Vama Sandžak ima istinske lidere

518

Upućujem iskrene čestitke članstvu i simpatizerima Stranke pravde i pomirenja na uspješno okončanim unutarstranačkim izborima i održanom Kongresu. U izazovnim vremenima uspješno provedene stranačke procedure pokazale su demokratski potencijal i snagu Stranke pravde i pomirenja.

Ostajući vjerna principima i vrijednostima na kojima ju je utemeljio muftija Muamer Zukorlić, ovim Kongresom i radom u proteklih godinu dana stranka je pokazala da je zaživjela u srcima ljudi u Sandžaku i da ostaje trajni vakuf muftije Zukorlića.

Posebne čestitke upućujem novoizabranom predsjedniku Usami Zukorliću i ostatku izabranog rukovodstva. Svojom mladošću, odvažnošću i mudrošću uvjeren sam da ćete nastaviti hrabro koračati putem ka izgradnji boljeg društva za sve. U Vama i Stranci pravde i pomirenja naš bratski Sandžak ima istinske lidere, mladost koja se ne boji izazova i koja je spremna na njih odgovoriti. Kao i ranije, mi Vama i cijelom našem Sandžaku stojimo na raspolaganju da zajednički gradimo našu evropsku budućnost.

Elmedin Konaković, predsjednik Naroda i Pravde

Previous articleOdržan Kongres Stranke pravde i pomirenja – Usame Zukorlić izabran za predsjednika
Next articleSvečano otvorena Ljetnja škola omladine Sandžaka pod nazivom “Mladi Bošnjaci između tradicije, ambicije i stvarnosti”