Konkurs MUP-a: Traži se devet policajaca za Novi Pazar, a 48 za Prijepolje

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku (COPO).

Za područje Policijske uprave u Novom Pazaru traži se devet polaznika od kojih će petoro biti angažovano kao saobraćajni policajci pri Policijskoj upravi Novog Pazara, a četvoro će biti upućeno na obuku za uniformisanog policajca.

Za područje Policijske uprave u Prijepolju raspisan je konkurs za 48 polaznika, od koji će 35 biti angažovano na mjestu graničnog policajca, devetoro kao saobraćajni policajci, a četvoro na radnom mjestu uniformisanog policajca.

Pravo učešća na konkursu imaju državljani Srbije koji imaju više od 18, a manje od 24 godine, odnosno ne više od 27 godina starosti ukoliko je riječ o kandidatima koji su svršeni studenti Kriminalističko-policijskog univerziteta.

Budući policajci moraju imati prebivalište na teritoriji Policijske uprave Novi Pazar, posjedovati važeću vozačku dozvolu B kategorije, kao i da ne postoje bezbjednosne smetnje za obavljanje tog posla.

Prijave, sa neophodnom dokumentacijom, podnose se policijskoj stanici po mjestu prebivališta kandidata, a konkurs je otvoren do 7. juna.

Prilikom podnošenja prijave, kandidati će se izjašnjavati za koje od ponuđenih radnih mjesta konkuriše.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img