Home Rubrike Vijesti Nastavak radova na izgradnji nove zgrade vrtića „Maslačak“

Nastavak radova na izgradnji nove zgrade vrtića „Maslačak“

475

Opština Sjenica aktivno nastavlja sa radovima na završetku nove zgrade vrtića “Maslačak”. Trenutno su u toku radovi na parternom uređenju koje finansira opština Sjenica, a izvodi firma “MMF Kop“ Sjenica u vrijednosti od 1.574.674,56 dinara.

Po riječima predsjednika opštine Sjenica gospodina Muniba Mujagića opština Sjenica privodi kraju radove na završetku nove zgrade vrtića „Maslačak“ i do sada je uradila:

–        vanjsku hidrantsku mrežu, čiji je izvođač JKP „Vrela“ Sjenica, vrijednost radova u iznosu od 717.360,00 dinara.
–        završetak radova na kotlarnici koje je izvodio preduzetnik Džigal Fadil u iznosu od 614.333,00 dinara.
–        izvršeno je polaganje napojnog kabla i priključenje na elektro-energetsku mrežu, radove je izvela firma „MSD Elektro“ čiji je vlasnik preduzetnik Ćućović Dino u iznosu od 502.680,00 dinara.
–        isplaćeni su dugovi po programu UNOPS-a i EUPRO programa u vrijednosti od 50.000,00 eura.
–        organizuje tehnički prijem objekta sa dobijanjem protivpožarne dozvole i sređivanje potpuno zapuštene tehničko-administrativne dokumentacije.

Iz gore navedenog može se zaključiti da je opština Sjenica u posljednjih osamnaest mjeseci uložila blizu 9,5 miliona dinara na završne radove na izgradnji nove zgrade vrtića „Maslačak“.

 

Previous articleAljo ef. Cikotić: Teži uvjeti formiraju snažne generacije
Next articleDr. Plojović: Kad dobijemo precizne informacije iz S. Arabije tad ćemo moći znati više o organizaciji Hadža