Dr. Pramenković: Sva imena liste „Muftijin amanet“ spremna su briljirati

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

 

Sva imena s liste „Muftijin amanet-SPP-Usame Zukorlić“ koja ulaze u trku za narodne poslanike 3. aprila spremni su briljirati, kaže potpredsjednica SPP-a dr. Misala Pramenković. Svi pripadaju, ističe, jednoj školi.

Sve je to Muftijina škola i sve je zaostavština koju je ostavio iza sebe. Osim brojnih institucija koje je podigao i radio na njihovom razvoju, ljudski faktor i ljudski resurs njegova je glavna zaostavština i to mogu sa sigurnošću reći. Na čelu sad imamo mladog lidera, mislim čak i najmlađeg u Republici Srbiji ali nekog ko itekako ima čvrste temelje, značajnog iskustva iza sebe i što je najvažnije, ima volju i želju da nastavi trasom kojom se krenulo. Svi smo tu da to kolektivno podržimo i da svako da svoj doprinos kako bi rezultati bili što bolji i to neće izostati, kaže dr. Misala Pramenković, lista „Muftijin amanet-SPP-Usame Zukorlić

Inače, Sandžak TV poziv za učešće u debati uputila je i Mineli Kalender Izborna lista “SDA Sandžaka – dr Sulejman Ugljanin”, te Jadranki Terzić, Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve ali nisu se odazvale.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img