Ispravak informacije o stranačkom skupu Gradskog odobra SPP-a

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Na zahtjev Stranke pravde i pomirenja, objavljujemo ispravak informacije objevljene sinoć, a u vezi sa održanim skupom Gradskog odbora SPP-a u Novom Pazaru.

Na ime, tehničkom omaškom novinara, u vijesti Agencije SANA, objavljeno je da je skup održan, umjesto u Amfitetatru Fakulteta za islamske studije, u prostorijama Stranke i pomirenja.

Vjerujemo da je nenamjerna omaška rezultat promjene mjesta održavanja skupa koji je prvobitno planiran u prostorijama Stranke, kako je i naznačeno u pozivu, ali je zbog neočekivano velikog broja prisutnih zvanica i gostiju u zadnjem trenutku promijenjeno mjesto održavanja skupa, te da je sala iznajmljena za potrebe održavanja stranačkog skupa.

Iz SPP-a poručuju da je ova stranka bila, ostala i bit će garant očuvanja i povraćaja Vakufske imovine Islamskoj zajednici, te da je svako insinuiranje o mogućoj uzurpaciji Vakufa od stranje nje, samo jeftin zlonamjeran novinarski spin, kojim se želi umanjiti važnost i veličanstvenost sinoćnjeg skupa.

Agencija SANA je upućuje zahtjev svima koji su preuzeli vijest da istu isprave i usklade sa ispravkom, te se izvinjava svojim čitateljima i klijentima zbog netačno prenijete informacije.

Uredništvo Agencije SANA

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img