Home Rubrike Vijesti Zukorlić i Babić – Dobra zajednička saradnja za dobrobit svih građana Prijepolja

Zukorlić i Babić – Dobra zajednička saradnja za dobrobit svih građana Prijepolja

380

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorlić sa delegacijom susreo se sa predsjednikom opštine Prijepolje Vladimirom Babićem. Razgovaralo se o zajedničkoj saradnji na projektima koji će biti za dobrobit svih građana Prijepolja.

– Neizmjerno mi je drago što je opština Prijepolje, a i ja kao predsjednik opštine imali prilike dočekati i ugostiti ovako velikog čovjeka, zaslužnog nasljednika akademika Zukorlića, koji je iznio stavove o potrebi produbljivanja odnosa i zajedničke saradnje na dobrobit svih građana Prijepolja, te da to bude iz dana u dan sve bolje, transparentnije, kvalitetnije i da u neposrednom kontaktu rješavamo sve probleme i da naš suživot na ovim prostorima bude sve kvalitetniji, ljepši i bolji. Drago nam je što je danas gospodin Zukorlić kod nas sa cijelom delegacijom i što je vrlo srdačno protekao naš razgovor. Nadam se da će ovi susreti postati tradicionalni, kazao je  Babić.

Zukorlić istakao zadovoljstvo današnjim susretom ističući da ovakvi susreti doprinose izgradnji i jačanju saradnje.

– Prije svega bih se zahvalio predsjedniku opštine Prijepolje na srdačnosti i gostoprimstvu, na otvorenosti da sasluša šta su to naši planovi i naše želje po pitanju Bošnjaka i svih onih članova koji nas podržavaju ovdje u Prijepolju. Mi smo prenijeli neke poruke od naših članova od onoga šta mi očekujemo od opštine u budućnosti i djelovanje i saradnja koju imamo na ovom nivou sa partijom koja je dominantna kako na republičkom nivou, tako i ovdje u opštini Prijepolje. Ja sam želio, nakon što sam preuzeo ovaj veliki emanet, da obiđem sve opštine Sandžaka. Nakon Sjenice, Tutina, Priboja, evo nas i u Prijepolju. Jako mi je drago što sam upoznao predsjednika opštine i što je kazao da stoji na raspolaganju da u budućnosti radimo dobre stvari. Ja mu se na tome od srca zahvaljujem, poručio je Zukorlić.

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja posjetio je i Turističku organizaciju Prijepolje, nakon čega je održan sastanak sa predstavnicima opštinskog odbora SPP-a u Prijepolju.

 

 

Previous articleZukorlić sa glavnim imamom Medžlisa Prijepolje o položaju i statusu muslimana
Next articleOpština Sjenica svojom mašinom raščistila put do mezara muftije Zukorlića