Muratović: Naš uspjeh u Petnjici posvećujemo rahmetli Muftiji Zukorliću

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Lokalne izobre u Petnjici obilježio je veliki rast Stranke pravde i pomirenja koja je utrostručila rezultat pa će u novom opštinskom sazivu imati tri odbornika. Podsjećamo da je SPP na prethodnim lokalnim izborima 2017. godine osvojio jedan mandat.

Stranka pravde i pomirenja je sada treća najjača stranka u Petnjici.

Listu Stranke pravde i pomirenja po: nazivom “Samo pravo” predvodio je Almir Muratović. On je kazao da uspjeh u Petnjici posvećuje rahmetli Muftiji Zukorliću.

“Zadovoljni smo izbornim rezultatom. Ovakav rast na političkoj sceni ne vjeruyjem da se igdje u regionu bilježi. Svega 2-3 glasa fali nam za četvrti mandat i želim reći da smo ovaj rast i završetak kampanje posvetili rahmetli muftiji Zukorliću. Naše projekcije su bile otprilike kao i ovaj rezultat. Očekivali smo četiri mandata i nadam se da će tako u konačnici i biti. I ako se desi da ostanemo na 3 mandata zadovoljni smo tim rezultatom jer smo pokazali rast SPP-a u Petnjici i u Crnoj Gori. Ostvarili smo rast za četiri godine skoro 4 puta. To svjedoči principe koje smo zastupali svo ovo vrijeme a oni su prepoznati u našem bošnjačkom narodu. Ovo je najava da SPP tek dolazi i do parlamentarizma u skupštini Crne Gore”, kazao je Almir Muratović.

 

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img