Home Vijesti Župić (SDP): Ukrao sam telefon i uradio bih to opet

Župić (SDP): Ukrao sam telefon i uradio bih to opet

1516
0

Odbornik Sandžačke demokratske partije (SDP) Ramiz Župić obratio se po prvi put javnosti nakon što ga je Osnovi sud u Novom Pazaru za krađu telefona novinaru i direktoru Sandžak media centra Salahudinu Fetiću osudio na pet mjeseci zatvora, uslovno na godinu dana.

Župić je tokom obraćanja u lokalnom parlamentu istakao da je ponosan na krađu telefona, te da bi ponovo isto učinio.

– Tačno je da sam prilikom upada u Skupštinu poslušnika Muamera Zukorlića oteo telefon i onemogućio snimanje nazovi novinaru. Svi vi dobro znate da nije do telefona, već je vaš bes na mene usmeren zbog sadržaja iz tog telefona. Da, e sad dobro znajte da i ja znam šta je sve bilo tamo u tom telefonu i zapitajte se. Dobro znamo i ko je Ćatko i koliko se krivičnih postupaka vodi protiv njega. Znamo i da Ćatko stoji iza svih vaših mračnih portala, piše sve i svašta i znamo od koga on prima naloge i naređenja. Sporazumom sa Tužilaštvom sam pokazao i dokazao punu odgovornost za ono što sam učinio. U toj situaciji bih isto ponovio i danas i to ponosno jer je na taj način sprečen incident nesagledivih razmera.

Pored Župića proces za krađu telefona novinaru Fetiću vodi se i protiv sina Kasima Zoranića – odbornika SDP-a, Suada Zoranića kome je izrečena mjera prinudnog dovođenja na naredno ročište.