DJEČIJA NEDJELJA – Mališani posjetili rukovodstvo opštine Sjenica

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

U sklopu manifestacije “Dječija nedjelja” koju sprovodi dječija ustanova “Maslačak” iz Sjenice danas su oni najmlađi i najdraži građani imali su prilike posjetiti javne ustanove, kao i zgradu opštine u Sjenici i tom prilikom družiti se i razgovarati sa predsjednikom opštine, predsjednikom skupštine i drugim organima lokalne samouprave. Nakon druženja dobili su i prikladne poklone, te puni utisaka otišli svojim kućama.

Predsjednik skupštine opštine Sjenica prof. dr. Rejhan Kurtović poručio da je ovo bio divan gest kako uposlenika lokalne samouprave, tako i svih onih koji su podržali ovaj projekat.

“Danas smo imali prilike da primimo naše najdraže i najmlađe sugrađane u sklopu manifestacije koji sprovodi dječija ustanova Maslačak, a koja nosi naziv dječija nedjelja. U okviru te manifestacije predškolci su imali prilike da posjete javne ustanove, a jedna od njih je i opština Sjenica. Zapravo, mi smo danas zajedno sa njima organizirali jednu zajedničku aktivnost koja se zvala “Dječiji parlament”, pa smo tu i razgovarali sa našim najmlađim sugrađanima, čuli šta oni imaju da nam kažu, te da se upoznamo sa njima lično. Jedan jako lijep gest i od strane uposlenih u lokalnoj samoupravi, ali i od svih onih koji su podržali ovaj projekat na opšte oduševljenje i ljudi koji rade u lokalnoj samoupravi opštine Sjenica, ali i na oduševljenje djece danas smo imali prilike da provedemo određeno vrijeme zajedno i da ih upoznamo sa svim onim šta mi kao lokalna samouprava radimo. S’ druge strane, iamli smo prilike da čujemo i to šta naši najmlađi sugrađani misle o raznim društvenim oblastima, koja su to pitanja o kojima oni promišljaju i šta to oni imaju da nam kažu. Mogli ste vidjeti jednu jako pozitivnu energiju, puno dobrih recitacija, puno lijepih i interesantnih predstavljanja i naravno u konačnici imali smo prilike i da im uručimo neke prikladne i skromne poklone što je, onako, puno obradovalo naše najmlađe sugrađane”, istakao je predsjednik skupštine prof. dr. Rejhan Kurtović.

SANA

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img