Na završnom ispitu najbolja škola „Svetozar Marković“ u Brodarevu

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Završni ispit u opštini Prijepolje polagalo je 247 maturanata i maturantkinja sedam osnovnih škola, koji su više od jedne školske godine učili u otežanim uslovima izazvanih pandemijom, uz dominaciju nastave na daljinu. Najbolje rezultate u prosjeku postigla je škola „Svetozar Marković“ u Brodarevu, dok su najmanji prosječni broj poena ostvarili osmaci škole „Dušan Tomašević Ćirko“ u Velikoj Župi.

Direktor Osnovne škole “Svetozar Marković” Amel Kurbegović kaže da su zadovoljni postignutim rezultatom, koji je zajednički rad učenika i nastavnika škole, koji su i pored pandemije dali svoje napore da postignu kvalitet u obrazovno vaspitnom radu što se pokazalo kroz rezultate koji će im svakako značiti prilikom upisa željene srednje škole.

– Ovo nam je još veća motivacija da nastavimo u zajedničkom cilju sto će svakako rezultirati novim uspjesima u svim oblastima obrazovanja i vaspitanja, kazao je Kurbegović.

U Osnovnoj školi „Svetozar Marković“ u Brodarevu na završni ispit su izašla 63 đaka, od toga šest vukovaca, i ostvarili najbolje rezultate u odnosu na druge osnovne škole u Prijepolju, osvojivši prosječno 28.28 poena na sva tri testa.

Izvor: Foruminfo/SANA

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img