Svečanom sjednicom obilježen Dan opštine Prijepolje

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

U Domu kulture u Prijepolju svečanom sjednicom obilježen je 7. jul – Dan opštine Prijepolje. Tom prilikom uručena su priznanja, zahvalnice  i novčane nagrade pojedincima, ustanovama i udruženjima za ostvarene uspjehe, ali i pruženu pomoć opštini tokom borbe sa pandemijom korona virusa. Ireni Vujović, ministarki zaštite životne sredine dodijeljeno je priznanje “Počasni građanin” u znak zahvalnosti za doprinos koji je dala u rješavanju nekih od gorućih problema ove opštine zajedno sa ministarstvom na čijem je čelu. Pored protokolarnog dijela upriličen je i bogat kulturno-umjetnički program. U svom obraćanju predsjednik SO Prijepolje Izudin Šantić poručio je da svi stanovnici Prijepolja trebaju biti ponosni na svoju opštinu i da se iznova raduju kad joj dolaze.

Predsjednik opštine Vladimir Babić u svom obraćanju istakao je da Prijepolje kreće putem progresa, te da se za to posebna zahvala duguje vrhu države koji je imao sluha za sve neriješene probleme ove opštine.

Zbog izuzetnog zalaganja na zatvaranju nesanitarne deponije Stanjevine, veliku zahvalnost opština Prijepolje izrazila je ministrici Ireni Vujović, kroz dodjelu priznanja “Počasni građanin opštine Prijepolje”. U svom obraćanju najavila je da je ovo tek početak u podizanju ekološke svijesti.

Na kraju, predsjednik opštine Prijepolje uručio je zahvalnice i novčane nagrade pojedincima, kolektivima i udruženjima koji su u prethodnom periodu doprinijeli afirmaciji opštine Prijepolje.

 

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img