Home Rubrike Vijesti Projekat TO Prijepolje među prvih 20 najboljih projekata

Projekat TO Prijepolje među prvih 20 najboljih projekata

455
0

Turistička organizacija Prijepolje sa svojim projektom pod nazovom “Iz Projepolja s ljubavlju” je među prvih 20 najboljih projekta svih Turističkih organizacija Srbije.

Sredstva projekta bice usmjerena programom na bolju digitalizaciju prirodnih, kulturno turisticke ponude opštine Prijepolje kao i na redizajn sajta.

Na javni poziv našeg resornog ministarstva, Turistička organizacija Prijepolje je ove godine učestvovala sa projektom koji nosi naziv „Iz Prijepolja s ljubavlju“. Sa zadovoljstvom želim da kažem da smo mi u prvih 20 najboljih projekata Turističkih organizacija u Srbiji. Iza nas su Turističke organizacije koje se vekovima bave turizmom. Koliki je ovo uspjeh govori to što je na ovaj poziv, do sada, Turistička organizacija Prijepolje podršku dobijala u iznosu sredstava 900.000 dinara za ukupno tri godine. Mi smo za jednu godinu dobili 800.000 dinara. Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija kao i ministrica Matić, zaista se trude da pomognu Turističkim organizacijama i njihovom programu koji promoviše Srbiju kao turističku destinaciju. Mi smo iz Turističke organizacije Prijepolje već krenuli našu turističku ljetnju kampanju pod sloganom „Iz Prijepolja s ljubavlju“. U razgovoru sa ministricom na sastanku koji je nedavno održan u resornom ministarstvu, govorili smo o značaju same digitalizacije u promociji turizma. Tako da smo dobijena sredstva usmjerili ka programu upravo ka tome. Ovo je samo prvi u nizu od projekata koji smo dobili i koji počinjemo da realizujemo a dogovoreni su na tom sastanku. Nadamo se  i sledećim projektima koje smo konkurisali a koji se tiču naše turističke infrastrukture. Želim da se zahvalim resornom ministarstvu, ministrici Tatjani Matić. Prvenstveno želim da se zahvalim potpredsjedniku Skupštine R. Srbije akademiku Muameru Zukorliću, šefu poslaničke grupe SPP-USS narodnom poslaniku Samiru Tandiru ali želim da se zahvalim i narodnom poslaniku Krstu Janjuševiću, koji su nam tu na raspolaganju kako sa vladinim činovnicima tako i sa drugim turističkim organizacijama u okviru cijele Srbije. Zahvaljujući njima i njihovim kontaktima i promocijom naše same ponude i budućih projekata, nama su sva vrata otvorena i mi možemo da apliciramo i da ostvarujemo saradnju u Srbiji tako i preko granica naše države“.

Iz Tutisticke organizacije najavljuju da je ovo samo početak realizacije projekata i da ce u budućem periodu biti još većih projekata koji će unaprijediti turističku infrastrukturu.

SANA

Previous articleSjednica SO Prijepolje: Usvojen završni račun za 2020, rebalans budžeta za 2021. i odluka o opštinskim nagradama
Next articleFilijala NSZ-a u Novom Pazaru dodijelila ugovore korisnicima programa zapošljavanja i stručne prakse