“Ne čekaj da te korona zgrabi, zgrabi ti nju. Vakciniši se!”

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

“Ne čekaj da te korona zgrabi, zgrabi ti nju. Vakciniši se” nova je brošura Zavoda za javno zdravlje Novi Pazar. Vakcina je jedina nada u borbi protiv Kovida. Na nju se dugo čekalo i sad kad su sve tri stigle i u ovo područje ljekari strahuju da u toj mogućnosti izbora mnogi građani , nažalost, ništa neće izabrati.

 

Brošura bi, očekuju, trebalo da podigne svijest o važnosti vakcinacije. U njoj su odgovori na najčešća pitanja koja postavljaju pacijenti.

 

Pokušali smo sve objediniti na jedno mjesto I još jednom podsjetiti koliko je važno da sad budemo ujedinjeni, da se što veći broj osoba vakciniše kako bismo stvorili kolektivni imunitet o kome I tu piše šta je.

 

Dosad je tri hiljade ljudi vakcinisano ali vjeruju da će odziv biti I veći

 

S obzirom na to da su oni prvi već probili led. Nema neželjenih reakcija izuzevih onih koje su normalne za vakcinu poput bola I crvenila na mjestu aplikacije, temperature najviše 38. To je dobar znak za sve I poziv da nema bojazni, to prođe za dva-tri dana ali ste sigurni da je to blaža klinička slika  nego što bi bila u slučaju pravog virusa.

 

Zavod ulazi u još jednu kampanju podizanja svijesti. Alternative osim vakcine zasad nema.

 

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img