Home Rubrike Vijesti Ugljanin pozvao Biševca na televizijsku debatu na temu finansijskih malverzacija

Ugljanin pozvao Biševca na televizijsku debatu na temu finansijskih malverzacija

284
0

Građanski aktivista Irfan Ugljanin pozvao je na tv debatu gradonačelnika Novog Pazara Nihata Biševaca na temu zloupotrebe i korupcionaških radnji gradskih funkcionera. Ugljanin istakao da Biševcu prepušta izbor televizije, a na sučeljavanje može doći i sa savjetnicima. 

„Jedan potez očajnih političara, mogli su sve to na nekoj javnoj debati, na nekoj televiziji, može i na njihovoj televiziji, da argumentovano kažu da ja lažem ali do toga ne može doći jer ja govorim istinu a oni govore neistinu. Neistina nikad nije pretvorena u istinu, jedino se to može uraditi sudom jer u sudu imate ograničenu mogućnost da dokazujete neke stvari. Nije slučajno što su oni to izabrali tako.“

Kada je riječ o tužbi Ugljanin smatra da Biševac nije sam reagovao već da je natjeran da to uradi i odgovorno tvrdi da se radi o “višemilionskim malverzacijama”.

„Prvi čovjek do Nihata Biševca postavljen je da kontroliše Nihata Biševca, i ko mu je postavio tog čovjeka nego Asim Prenča, čovjek koji je zadužen za svu divlju gradnju u Novom Pazaru i sve što može da se završi mimo zakona. Upravo sam predao dokumentaciju agenciji koja kontroliše sve javne nabavke u Srbiji i predao sam kompletnu dokumentaciju koja se u 90% uklapa sa onim što oni imaju tako da idemo napred. Imam još par sastanaka danas i njihovi ljudi i njihovi direktori polako se bude i shvataju gdje su do sad bili, u kakvom su bunilu i strahu, i direktori škola se polako oslobađaju straha i tiranije SDP-a“

Podsjećamo, Irfan Ugljanin je u prethodnim periodu, preko svog ličnog fejsbuk naloga, iznio niz optužbi za zloupotrebu i korupcijske radnje funkcionera Grada i više privrednika iz Novog Pazara.

Previous articlePsi lutalice – jedan od najvećih problema Prijepolja
Next articleLičina: I ako popuste mjere pred Novu godinu posjećenost iz dijaspore bit će mnogo manja